Per què som Escola Verda?


Les Escoles Verdes és un projecte dels Departaments de Medi Ambient i Educació en les que s'integren aquelles escoles que han elaborat un Pla per i unes accions per tal d'afavorir una bona actitud davant el medi ambient.

El nostre centre sempre ha treballat diferents aspectes mediambientals per tal d'afavorir una actitud responsable i respectuosa amb el medi natural i el nostre entorn.L'any 2008 l'IES Priorat va aconseguir l'acreditació d'Escola Verda després de dos cursos de feina compromesa per part de l'equip de coordinació mediambiental del centre, format per professors voluntaris.

Des de llavors tot el claustre s'ha compromés a mantenir com a objectius de centre i, pedagògics en cada matèria i en cada tutoria, els respecte a l'entorn mediambiental en cada activitat realitzada a l'institut a banda de portar a terme una sèrie d'accions sostingudes durant el temps i de noves cada curs per implicar la comunitat educativa.

En aquest context es realitzen i es revisen accions com: la formació en la recollida selectiva a les aules, polítiques d'estalvi d'aigua als lavabos, plantada d'arbres a l'entorn del centre, realització periòdica d'una auditoria ambiental, ús pedagògic de l'hort del centre,... i d'altres que apareixen noves any rere any.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada